Csütörtökön rendezték a női JET-SOL Liga bronzcsatájának harmadik mérkőzését. A DVTK otthonába győzni indult a Haladás-Viktória együttese és a korábbi tapasztalatok is azt mutatták, hogy ez nem csak hiú ábránd részükről. Először csak büntetőrúgásokat követően örülhettek a borsodiak, míg a szombathelyi összecsapást a vasi lányok nyerték meg.

A mindent eldöntő harmadik felvonást Borsod megyében rendezték. A találkozót jól kezdték a vendégek. A hatékony védekezés, több labdaszerzést is eredményezett, ennek köszönhetően a támadások sem maradtak el. Ezt követően viszont a házigazda percei következtek. Egy tetszetős támadás végén Sandu bombázott távolról a kapuba. Ez kissé megfogta a vasi csapatot.

A szünet után újult erővel rohamozott a Viktória. Pontrúgásból és távolról is kísérleteztek a vasi lányok, de gólt nem sikerült szerezniük. Siklér lövésénél a kapufa segítette ki a hazaiak hálóőrét. Az eredmény már nem változott, így a bronzérmet a DVTK szerezte meg, míg a Viktória a negyedik helyen fejezte be a bajnokságot.

Diósgyőri VTK-Haladás-Viktória FC 1-0 (1-0)

Haladás-Viktória FC: Bíró – Balogh H., Fördős, Horti, Kiss Zs. (Sitku) – Tóth A., Rácz – Szakonyi, Öreg, Harsányi (Fábián) – Siklér
Vezetőedző: Simon Attila.

Gólszerző: Sandu

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!