A tegnapi nap folyamán az FC Barcelona csapata hivatalos platformjain jelentette be, hogy 35 millió euró ellenében végleg Angliába, az Everton együtteséhez került André Gomes. A portugál középpályás a katalánoknál nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, az angoloknál viszont szépen megállta a helyét. 

Nem ő volt a gárda egyetlen távozója, a Valencia együttese egy ötletet videóval jelentette be, hogy megszerezte a gránátvörös-kékek tartalék kapusát, Jasper Cilessent. A holland válogatott hálóőr igencsak belopta magát a szurkolók szívébe, hisz, amikor lehetőséget kapott, remekül megállta a helyét, így logikus volt, hogy több játéklehetőség reményében elengedi őt a klub.


A hírek szerint ráadásul nem is marad a csapat cserekapus nélkül, hisz a Valencia saját kapusát, a brazil Nétó-t adja Cilessenért.

A brazil vonalon azonban a legnagyobb izgalmakat Barcelona háza táján Neymar szolgáltatja, aki egyes források szerint már meg is egyezett korábbi klubjával a visszatérése feltételeiről, más források szerint azonban a katalánoknak ehhez egyelőre nincs anyagi kerete.

Az üzlet keretében lehetséges, hogy Ousmane Dembélé vagy a formán kívül teljesítő Philippe Coutinho játékjoga is ütőkártya lehet. Külföldi sajtóhírek szerint a PSG és a Barcelona hamarosan dűlőre juthat az átigazolás ügyében.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!