Ha kissé késve is, de elkezdődtek a fordulók a városi kispályás labdarúgó bajnokságban. A Szabadidő Sportszövetség Labdarúgó Szakága idén is több kategóriában biztosít lehetőséget a csapatoknak a bizonyításra. A hölgyek mellett az öregfiúk, a seniorok és a felnőtt férfiak mérik össze tudásukat hétről-hétre. A májusi esőzések után ezúttal a trópusi forrósággal kell megküzdeni a csapatoknak.

A hivatalos kiírás értelmében júliustól augusztus végéig szünetel majd a bajnokság, azonban a késői kezdés miatt változni fog ez a forgatókönyv is. A záróhéten kilátogatott a Hungarysport is a mérkőzésekre, ahol szikrázó összecsapások, fineszes megoldások és szép gólokban sem volt hiány. Bár a rekkenő hőség azért nyomot hagyott a játékosokon is.

A Szabadidősport Szövetség által megrendezett kispályás labdarúgó bajnokság továbbra is a megye egyik legnagyobb tömegét megmozgató sportrendezvénye. Négy korcsoportban, hét csoportban rendezik meg a fordulókat a Sportligetben, ahol gőzerővel folynak a munkálatok.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!