Heteken keresztül tartó előkészület után, péntek délelőtt megkezdődött a KOKO Röplabda Emléktorna, amely a legendás egykori sportember, Kovács Tibor nevét őrzi. A hagyományoknak megfelelően az első nap a legfiatalabbakról szólt, bár az időjárás nem kecsegtetett semmi jóval, ez a résztvevőket nem túlságosan zavarta.

A sportszerető közönség bizonyára több ismert arccal is találkozott, köszönhetően annak, hogy gyerekek többsége a Szombathelyi Sportiskola kötelékében készül hétről-hétre. A pénteki napon látványos labdamenetekre került sor és az igazán igényes környezetben akadtak nézők is. Azonban ideje korán elromlott az idő.

A nap elbújt és az égiek alaposan eláztatták a pályát, ennek ellenére a gyerekek kitartottak végig és dacolva a környezet hátráltató tényezőivel kiváló hangulatban telt a KOKO emléktorna első napja. Zárásként az érmeket Bedőcs Gergely vezette szervezői stáb már fedett helyen adta át a jutalmakat a helyezett formációknak. Szombaton már a felnőtt női és férfi párosok következnek.

PÉNTEKI EREDMÉNYEK

U13
1. Coca-cola ( Németh Luca, Horváth Szonja, Némethy Letta)
2. Pandák ( Dénes Hanna, Nagy Johanna, Rudolf Dorina)
3. Ropi ( Vörös Petra, Schäffer Anna, Novák Amira)
4. Ördögök ( Lázár Csenge, Polgár Patrícia, Némethy Száva

U15
1. Kelemen Dóra-Kelemen Krisztina
2. Gergácz Olga-Kocsis Dorka
3. Gráczer Virág-Németh Boglárka

U17/U19
1. Perintfalvi Anna- Sajben Lara
2. Németh Tekla- Plander Csenge
3. Avas Viktória-Nagy Tíria

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!