A haladas.hu arról számolt be, miszerint szeptember 6-án rendezik hazánkban a Futball Éjszakája elnevezésű programsorozatot. Ezen a napon a Rohonci úti stadionban Szombathelyi Haladás-ZTE mérkőzést rendeznek.

A Magyar Labdarúgó Szövetség tavalyhoz hasonlóan idén is megrendezi a Futball Éjszakája elnevezésű programsorozatot, amelyen a szurkolók előtt kinyílnak a stadionok kapui és számos program is várja az érdeklődőket. A szeptember 6-i (péntek) rendezvényhez 31 első és másodosztályú klub csatlakozott – így a Szombathelyi Haladás is.

A szombathelyi programok: stadiontúra (16.00 és 17.00 órai indulással), teqball, célbarúgás, dekázóverseny, felejőverseny, E-sport FIFA 2019.

ezen a napon 18 órakor a Haladás és a ZTE öregiúk-csapata vív barátságos mérkőzést a stadionban, aztán a méltán legendás időpontban, 19 óra 19 perctől az NB II-es Szombathelyi Haladás az NB I-es Zalaegerszegi TE-t fogadja szintén a stadionban.

A részletes programról, jelentkezési feltételekről a futballejszakaja.hu oldalon lehet informálódni – és hamarosan jelentkezni is.

Természetes a két futballmérkőzésre külön lehet majd jegyet váltani – erről rövidesen tájékoztatja szurkolóit a zöld-fehér klub.

Abban már nem mindenki biztos, hogy mennyire helyes döntés a jelenlegi, enyhén szólva is ,,kaotikus helyzetben ” az ősi riválist meghívni egy ilyen eseményre. Majd meglátjuk!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!