A Vas Vármegyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 26. játéknapját rendezték meg a hétvégén. Akadt gólzáporos meccs, meglepetés döntetlen, és szoros alsóházi rangadókból sem volt hiány! 

A vártnál simább hazai siker született a két bronzérmes találkozóján: a Sárvár a Söptét, míg a Vép a Vasvárt múlta felül, mindkét együttes 5 gólos különbséggel abszolválta a hétvégén, pedig a Vasvár sokáig vezetett is a Vép otthonában.

Két meglepetésnek számító döntetlen is született a 26. körben: a Celldömölk hazai környezetben nem bírt a Csákánydoroszlóval, míg a Király SE nem tudta feltörni a Szentgotthárd masszív védekezését.

A Király SE botlását kihasználva tovább növelte előnyét a listavezető Haladás együttese, akik a sereghajtó Bük ellen gyűjtötték be a 3 pontot a vártnál nehezebben. A szombathelyiek a következő játéknapon bebiztosíthatják az aranyérmet.

Az alsóházhoz tartozó együttesek remek meccseket vívtak egymással: a Rábapaty a korán megszerzett két gólos előnyéből egyet megtudott őrizni Táplánban, míg a Körmend fordítani tudott saját közönsége előtt a Csepreg ellen.

Magabiztos sikerrel vette a hétvégét a Szarvaskend a tabellán utolsó előtti Nádasd ellen, ezzel pedig tovább növelték előnyüket az üldöző Szentgotthárddal szemben, gyakorlatilag elkönyvelhető az 5. helyük.

TABELLA

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!