A Merkantil Bank Liga 6. fordulójában ma 19 órás kezdéssel fogadja a Szombathelyi Haladás a Budaörs gárdáját.

A hétvégi, ötödik fordulóban a szombathelyiek elszenvedték első vereségüket a listavezető és továbbra is 100%-os teljesítményt nyújtó Csákvár otthonában. Kesergésre azonban nincs idő, hisz következik az újabb megmérettetés, ma este ugyanis újabb bajnoki vár a vasiakra, akik a hét ponttal a nyolcadik helyen álló Budaörsöt fogadják.

Bognár György vezette együttes nincs könnyű helyzetben,  stadionjuk átépítése miatt a csapat kénytelen Tatabányán vívni a hazai találkozóit. A budaörsiek pályaválasztóként 2-0-ra kikaptak a Nyíregyházától, 4-1-re verték a Vácot, legutóbb pedig 2-1-re alulmaradtak a Balmazújváros ellen.

Idegenben azonban valamivel erősebbnek tűnik a csapat, az MTK-val 1-1-et játszottak, Budafokon pedig 3-2-re nyertek. A  Haladás jelenleg csak a 15. helyen áll a tabellán, így fontos lenne egy hazai győzelemmel lépkedni előre, hisz nagyon sűrű a mezőny.

A csapat vezetőedzője, Supka Attila a klub honlapjának elmondta, ő is a helyzetek kihasználásában látta a különbséget Csákváron.

A kezdő tizenegyet ugyan nem, de azt elárulta a mester, hogy Yuriy Habovda és Tóth-Gábor Kristóf sérült, így rájuk nem számíthat a mai összecsapáson.

A pénztárak 16 órától nyitnak.

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!