Kedves Falco szurkolók!

Az USB csoport szeretne invitálni minden Falco szurkolót a 2019. szeptember 4-én 19 órakor esedékes Oberwart Gunnars – Falco-Vulcano Energia KC Szombathely edzőmérkőzésre!

Csapatunk a felkészülés során a tavaly is jól bevállt receptnek megfelelően zártkapus edzőmeccsekkel készül az újabb címek elhódítására, ezért kevés lehetőség lesz a BL és a szezon rajtja előtt megnézni szeretett csapatunkat testközelből. Ezért is kérjük minden szurkolótársunkat, hogy gyertek el és üdvözöljük együtt egy hatalmas szurkolással az új keretet! Mutassuk meg milyen az, ha újra megdobban a sárga-fekete szív!
Pontos cím:
Informstraße 2, 7400 Oberwart, Austria
Kezdési időpont: 2019 szeptember 4. 19:00

BL selejtező, Nagyvárad

Akik eddig jelentkeztek a buszos útra, szeretnénk őket tájékoztatni, hogy a buszos utazás ára 10.000Ft/fő, amely tartalmazza a buszos utazást, illetve az egy éjszaka szállást Debrecenben. Az utazás díját Oberwartban szeretnénk elkezdeni szedni, aki ott nem tud megjelenni és rendezni, azoknak a Horváth Zoltán emléktornán is lesz erre lehetőségük. Akik nem rendezik az emléktorna végéig a díjat, az ő nevük automatikusan lekerül az utazók listájáról!

Szintén az USB szurkolói csoport határozott kérése, hogy a mérkőzésen az egységes dress code (öltözet) FEKETE legyen a vendégszektorban! Kérjük minden szurkolótársunkat, hogy ennek megfelelően készüljenek Nagyváradra! Egységben az erő! Előre is köszönjük az együttműködést! Akik autóval indulnak útnak, őket pedig tájékoztatni fogjuk, hogy a határ előtt hol lesz a találkozási pont, ahonnan a buszok és az autók együtt tudnak haladni a nagyváradi sportcsarnokig, illetve bátran keressék bármilyen kérdésük akad az útról, az USB csoport tagjait!

Köszönettel: USB szurkolói csoport

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!