Az aligátorok az első fordulóban nagy csatában 14-12-re kikaptak a BVSC-től, erről ITT tudósítottunk, míg a legutóbbi bajnokságot a hetedik helyen záró kispestiek 12-6-ra nyertek Kaposváron. A Honvédban olyan pólósok szerepelnek, mint a világbajnok Szívós Márton és Decker Attila és a szintén sokszoros válogatott Manhercz Ádám.

Kíváncsian várom, hogy a gyilkos menetelésből hogyan jövünk ki. Múlt vasárnap és hétfőn három kemény kupameccset játszottunk, szerdán is nagyon hajtós, sok energiát felemésztő mérkőzést vívtunk. A BVSC elleni vereség miatt csalódottak a játékosok, mentálisan próbáltam felrázni őket. A fővárosiak a nyáron Szombathelyen edzőtáboroztak, kétkapuztunk is velük, ismerjük őket. Az első fordulóban simán nyertek Kaposváron, jó formában lévő, fizikálisan erős, jó játékosokból álló gárda. A Honvéd az esélyes, de ha olyan felszabadult játékot nyújtunk, mint szerdán az első három negyedben és a végjátékban is döntetlenkörüli lesz az állás, akkor lehet esélyünk a győzelemre – fogalmazott a meccs előtt a klub weboldalának nyilatkozó Matajsz Márk vezetőedző.

Az E.ON OB I-es vízilabda-bajnokság 2. fordulójában az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) – Budapest Honvéd meccs 16 órakor kezdődik az AVUS-medencében. 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!