Ahogy már beszámoltunk róla, folytatta menetelését Fallon Sherrock a Londonban zajló PDC-világbajnokságon: az angol hölgy fordulatos csatában 3:1-re legyőzte a 11. helyen kiemelt osztrák Mensur Suljovicot a londoni Alexandra Palace-ban, és bejutott a harmadik fordulóba, ennek kapcsán pedig a BBC-nek nyilatkozott.

„Bizonyítottam, hogy mi, nők is legyőzhetünk bárkit, hiszen megvertem kettőt a világ legjobbjai közül. Az elmúlt napok történéseit figyelembe véve, Mensur ellen nagyon igyekeztem arra fókuszálni, hogy a kiszállóim jók legyenek, mert azt tudtam, hogy a tömeggel nem lesz bajom” – mondta Sherrock.

„Miért is ne?! – felelte a felvetésre az angol hölgy, hogy vajon eljuthat-e a világbajnoki címig. – Már nyertem két mérkőzést. Mostantól mindig a következő meccsel fogok foglalkozni, de nem mondhatom, hogy nem próbálom meg megnyerni a versenyt.”

A 3. fordulóban Sherrock ellenfele a világranglista 22. helyezettje – egyben a torna 22. kiemeltje –, honfitársa, Chris Dobey lesz, a találkozó a december 27-i péntek délutáni programban másodikként szerepel.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!