Alaposan fel van adva a lecke Leiszt Máté tanítványainak. A nyáron szinte teljesen új csapat épült Szombathelyen, de a sérüléshullámnak köszönhetően többször, utánpótlás játékosokkal kellett felvennie a versenyt a zöld-fehéreknek. A nagy nevű, nemzetközi rutinnal rendelkező riválisokkal szemben ez csak a tisztes helytálláshoz volt elegendő.

Persze akadt győztes mérkőzés is, amelyet az MTK otthonában sikerült megszerezni egy őrületes csata végén. Hiába a jó teljesítmény, ezt tartósan a sérülések miatt nem lehetett állandósítani. A női extraliga 14. fordulójára kerül sor a hétvégén. Szombaton bizonyíthat hazai környezetben a Hungast-Haladás az Újpest ellenében.

A fővárosi együttesnél akadnak ismerős arcok is, elég csak Bagyinka Fanni nevét említeni, aki korábban megfordult a vasi megyeszékhelyen. Ezúttal az UTE az ötödik helyről várhatja a játéknapot és minden bizonnyal győzelemre tör. Akárcsak a Hali, viszont a dolgát alaposan megnehezíti, hogy ezúttal is több kulcsjátékosára nem számíthat a vasi alakulat vezetőedzője.

Hungast-Haladás – UTE
2020. február 1. – 18:00
Szombathely, Haladás Sportkomplexum

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!