Már több mint 600 élvonalbeli kosárlabda mérkőzésen lépett pályára Ferencz Csaba . Ez a szám pedig annak tükrében, hogy mindezt egyetlen csapatban érte el, óriási dicsőség. Az Egis Körmend csapatkapitánya a válogatottban is sok sikert ért el, így teljessé téve pályafutását. Azonban még messze nincs vége, főként ha róla van szó.

Ferencz Csaba ugyanis további két évre kötelezte el magát szeretett klubjához, így 2022-ig biztosan a Rába-parti együttesben pattogtat és szórja a hárompontosokat. A hírt a csapat közösségi oldala hozta nyilvánosságra, amelyben egy rövid interjúban elégedettségének adott hangot a játékos és bizakodóan tekint a jövőbe.

Azonban nem csak Fepu maradásának örülhetnek a szurkolók. Úgy fest, hogy a közelmúltban Körmenden játszó center, Keller Ákos is újra magára öltheti a piros-feketék mezét. A Zadar együtteséhez az ősz során távozó válogatott kosaras közös megegyezéssel távozott a horvát csapattól. A vasi klub vezetősége pedig ajánlatott tett a centernek, akinek válaszára még várnak…

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!