A szerda délutáni sajtótájékoztatót ÉLŐben közvetítettük, ITT újra megnézheted és meghallgathatod, mit mondott Nemény András polgármester, Gráczer György, a Falco ügyvezetője, valamint a Sztojan Ivkovics szövetségi kapitány, és a 2 válogatott; Keller Ákos és Perl Zoltán.

 

Ezt követően a szövetségi kapitányt külön is megkérdeztük. Ivkovics mester a türelem és a fegyelem fontosságára hívta fel a figyelmet.

 

 

 

Azt mondta még, hogy a harcosságra és a fantasztikus közönségre is nagy szükség lesz. A teljes interjút az alábbiakban tekintheted meg.

A Falco válogatottja, Perl Zoltán szerint jól kell védekezni és a támadásban is meg kell találni a jó helyzeteket, emellett a pontosan dobó szlovénok ellen egyénileg is jól kell majd védekezni.

A szövetségi kapitány kijelölte a Szlovénia elleni csütörtöki Európa-bajnoki selejtezőre a férfi kosárlabda válogatott szűkített keretét.

Pongó Marcell (Nürnberg Falcons, Németország), Rosco Allen (Gunma Crane Thunders, Japán), Keller Ákos (Orlandina Basket, Olaszország), Vojvoda Dávid (Reggio Emilia, Olaszország), Szabó Zsolt (Zalakerámia ZTE KK), Benke Szilárd (Falco-Vulcano Energia KC Szombathely), Ferencz Csaba (Egis Körmend), Horti Bálint (PVSK-VEOLIA), Perl Zoltán (Falco-Vulcano Energia KC Szombathely), Filipovity Márkó (Falco-Vulcano Energia KC Szombathely), Váradi Benedek (Falco-Vulcano Energia KC Szombathely), Govens Darrin (Alba Fehérvár).

Az Aréna Savariában megrendezendő Magyarország – Szlovénia EB-selejtezőn 18 órakor dobják majd fel a labdát. 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!