A Vas Megyei III. osztályú labdarúgó bajnokságokban a 17. fordulók mérkőzéseit rendezték meg a hétvége során, valamennyi találkozón született gól, volt, ahol nem is kevés. 

Vas Megyei III. o. Szombathelyi csoport 17. forduló

Az éllovasok közül a Torony és a Bucsu is győzni tudott, nem sikerült viszont nyernie a harmadik helyen álló Telekes együttesének, akik Perenyében szenvedtek vereséget. Múltheti veresége után szép győzelemmel javított a Sorkifalud.

Jegyzőkönyvek, tabella

Vas Megyei III. o. Körmendi csoport 17. forduló 

Rangadót rendeztek a 17. játéknapon: a listavezető Magyarszecsőd együttese a harmadik helyen álló Rábagyarmat csapatához látogatott, és éllovas méltóan játszott, 60 percnyi játék után már 4 gólos előnyben voltak a vendégek, a Rábagyarmat gárdáját is megilleti azonban a dicséret, hisz ekkora hátrányban sem adták fel, ám a pontszerzéstől így is messze voltak. Szintén nagy izgalmakat hozott a Magyarlak és a Szalafő összecsapása, amely igazán fordulatos meccset hozott, ám végül itt is a vendég, szalafői csapat örülhetett.

Jegyzőkönyvek, tabella

Vas Megyei III. o. Sárvári csoport 17. forduló 

Ebben a fordulóban sem hibázott a listavezető Ostffyasszonyfa, de ezúttal az üldözők is begyűjtötték a 3 bajnoki pontot, a Boba a Sótony, a Jákfa a Szergény ellen nyert. A forduló meglepetését a Mesteri szolgáltatta, a tabella hátsó felében szerénykedő együttes az első 6-ba igyekvő Bő gárdáját győzte le hazai pályán.

Jegyzőkönyvek, tabella

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!