A koronavírus-járvány miatt az MKOSZ hétközi ülésnapján azonnali hatállyal befejezett ítélte a 2019/2020-as kosárlabda bajnokságot. A csapatok érthetően csalódottak voltak a kurták-furcsán véget ért szezon miatt, azonban az egészségmegőrzés jegyében elfogadták a döntést. Ahogy minden esztendőben, úgy idén is az Eurobasket.com szakportál értékeli az évadot.

A Falco KC eredményeiről már korábbi cikkünkben olvashattak, azonban akad Vas megyének még egy kiváló csapata az Egis Körmend, amely egyetlen győzelemre volt a címvédő mögött a bajnoki tabellán. A piros-feketék kerete a nyáron teljesen átalakult, így még inkább dicséretes a teljesítményük, hiszen három fronton is indultak Ferencz Csabáék.

Az Eurobasket.com értékelése alapján Travis Taylor volt a Körmend legjobbja, hiszen a centerek között Ő lett a legjobb és kiérdemelte az év védekező játékosa elismerést is. Ráadásul a magyar bajnokság legjobb ötösébe is bekerült, csak úgy, mint csapattársai, az irányító Frank Turner, valamint az erőcsatárként bevethető Jordon Varnado is.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!