A HSI Soccer Kft. 2017 óta működik, célja a fiatal tehetségek felkutatása, valamint az utánpótláskorú labdarúgók, edzők karrierjének segítése – írja az nb1.hu.

A kihívásról: Takács-Földes Olivér, az Illés Akadémia U13-as növendéke és Vágó Fanny, a Ferencváros játékosa már telesítette is azt. A szombathelyi fiatal, Takács-Földes Olivér 5 éves kora óta focizik, 6 éves kora óta az Illés Akadémia növendéke.

– Pulóvert vettem le magamról, miközben a labdát a nyakamnál tartottam. Ezt még senki nem csinálta. Nem kellett sokat gyakorolnom, remélem bejött – nyilatkozta weboldalunknak az Illés Akadémia szentgotthárdi származású rendkívül tehetséges U13-as labdarúgója.

Íme a mutatvány!

Vágó Fanny 122-szeres magyar válogatott csatár, jelenleg a Ferencváros játékosa. Felnőtt Karrierjét a 1. FC Femina együttesében kezdte, innen a német TSV Crailsheimhez igazolt. Ezután az ETO-ban, majd az MTK-ban folytatta a pályafutását, majd az izlandi fővárosba igazolt. Innen az MTK-hoz tért vissza, majd megjárta az osztrák St. Pöltent, 2019 óta játszik a budapesti zöld-fehéreknél. Ötszörös magyar bajnok és kétszeres Magyar Kupa győztes, valamint 2012-ben és 2015-ben elhódította az év női labdarúgója címet.

A kihívásra feltöltött videót itt lehet megtekinteni.

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!