Rendkívül eredményes esztendőt zárt a Szombathelyi Darts Club Sportegyesület, így joggal bizakodtak 2020 elején egy hasonló folytatásban. Azonban hiába költözött új otthonába és lakta azt be a Haladás Sportkomplexumban a csapat, a további sikerekre még várni kell. A koronavírus-járvány miatt ugyanis határozatlan időre félbeszakadt a szezon.

Ennek ellenére sem állt meg az élet, hiszen mindenki egyénileg készül a folytatásra és a kényszer adta lehetőséggel igyekszik mindenki élni. Az otthonába ugyanis bárki nylat ragadhat, ráadásul ahogy korábban beszámoltunk róla a szombathelyiek egykori csapattagja, Székely “Penge” Pál is tartott már edzést a közösségi oldal segítségével.

A Szombathelyi Darts Club Sportegyesület pedig egy kedves kis összeállítással jelentkezett. A három és fél perces videón az elmúlt időszak legfontosabb pillanatait követheti végig mindenki. Vigyázat, a megtekintését követően előfordulhat, hogy nyilat szeretne ragadni a kedves olvasó! Szerkesztőségünk ugyanis pont így járt. Az alábbi felvétellel kíván mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket az SZDCSE, amelyhez mi is csatlakozunk!

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!