Dzsudzsák Balázs a szerdai nap során hazaérkezett az Arab Emírségekből, a Nemzeti Sport pedig rögtön meg is kereste a válogatott csapatkapitányát, hogy reagáljon a róla megjelent pletykákra, miszerint kirúgták őt az al-Ain csapatától.

 “Ha kirúgtak volna, most nem szabadságra jövök, akkor végleg hazaküldtek volna… Nem tagadom, vártam, hogy hazaérkezzek, amint kiderült, hogy a keret külföldi futballistái engedélyt kapnak a hazautazásra, egy percet sem gondolkodtam. Úgy döntöttem, kerül, amibe kerül, haza akarok menni Magyarországra. Most, hogy idehaza ébredtem, jól érzem magam a bőrömben. Köszönöm, hogy itthon lehetek.” – tisztázta a helyzetét rögtön Balázs, aki elmondása szerint augusztus végéig lesz Magyarországon, ekkor kell visszatérnie az emírségekbe, ahol június elején kezdődnek majd meg a csapat edzései.

A szélső továbbá azt is elmondta, hogy itthon jobbak lesznek a körülményei az egyéni edzésekhez is, valamint egyetért azzal a döntéssel, amelyet az arabok hoztak, hisz nem egyszerű ehhez a helyzethez alkalmazkodni.

A teljes interjút ide kattintva olvashatják el

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!