A Vas Vármegyei II. osztályú labdarúgó bajnokságokban is lezajlott a hétvégén egy forduló, mindkét régióban botlott az éllovas, de míg ez északon sokba került, addig a déli körzetben komoly következményekkel nem járt. 

Jegyzőkönyvek, tabella

Gól nélküli döntetlent hozott az éllovas Újperint szentpéterfai látogatása, az üldöző pedig ezt ki is használta, ám a Bajánsenye hátránya még így is 11 pont a listavezetővel szemben, igaz egy meccsel kevesebbet játszott a jelenleg második helyen álló együttes. Továbbra is harcban áll az ezüstéremért az Egyházasrádóc, akik a Bajánsenyéhez hasonlóan szintén 5 gólt szerezve győztek a hétvégén. A játéknap gólfesztiválját Rumban tartották, ahol a helyi csapat az Ikervárt sorozta meg. Fordulatos meccsekből sem volt hiány, megszerezte szezonbeli első pontját a sereghajtó Őriszentpéter együttese, míg a Nárainak kétszer is sikerült egyenlíteni Rábatótfaluban.

Jegyzőkönyvek, tabella

Idegenben botlott a forduló előtt még listavezető Pecöl gárdája, így újabb őrségváltás történt az északi régióban, ezúttal a Gérce került nyeregbe. Ehhez az kellett, hogy a gérceiek egy, a hajrában szerzett góllal legyőzzék az Alsóújlakot. A Lukácsháza hazai közönség előtt gyűjtötte be a 3 pontot, míg a Sé idegenben győzött könnyedén. Kisebb meglepetésre a Kemenesalja vereséget szenvedett Bobán, míg az Uraiújfalu Kőszegről távozhatott csalódottan. A következő játéknap izgalmasnak ígérkezik az északi csoportban, hisz összecsap egymással a Pecöl és a Lukácsháza, valamint a Gérce és a Kemenesalja is.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!