Körmend, 2008. június 5.
A szombathelyi szurkolók, amikor UNIQA férfi NB I, döntõ 4. mérkõzésén a Polaroid Lami-Véd-Körmend fogadta a Falco KC-Szombathely csapatát.
MTI Fotó: Czika László

A legújabb relikvia egyik oldala sárga, másik oldala fekete. Bal oldalon a Falco-címer található a két csillaggal, középen a BAJNOKCSAPAT felirat, jobb oldalon pedig a két serleg, a két évszámmal: 2008 és 2019. Ára: 4.000 Ft.

A klub honlapját olvasva, kiderül, hogy a koronavírus-helyzetre való tekintettel jelenleg csak online rendeléseket tudnak felvenni, de vállalják, hogy Szombathelyen és vonzáskörzetében ingyenesen és érintkezés-mentesen házhoz szállítják a terméket.

Nem kell mást tenni, mint írni a [email protected] e-mail címre (név, cím és a rendelni kívánt darabszám megadásával). A válaszlevélben megküldik a bankszámlaszámot, ahová az összeget kell utalni. A Falco felhívja a szurkolók figyelmét, hogy a rendelés csak az összeg megérkezése után lesz teljes.

Készpénzfizetésre és személyes vásárlásra a jelenlegi körülmények miatt egyelőre nincs lehetőség. Természetesen, amint a későbbiekben megváltozik a helyzet, azt majd jelzik a szurkolók felé – írja a falcokc.com.

Újabb jó hír a bajnokcsapat szurkolóinak, hogy hamarosan megújul a klub webshopja, de idővel tervezik egy Falco shop létrehozását is. A közeljövőben egyébként még több meglepetéssel készül a Falco a sárga-fekete fanatikusoknak.

Cikkünk a Vasi Korall Kft. támogatásával készült!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!