A Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia vezetősége nem tétlenkedik, úgy tűnik sikerül egyben tartania a 2019/20-as szezon csapatának gerincét. Hab a tortán, hogy új igazolásként érkezett az NB I-es együtteshez a háromszoros BL-győztes, hétszeres magyar bajnok és hétszeres kupagyőztes jobbszélső, Orbán Adrienn, valamint az ukrán válogatott kapus, Balog Judit is. Ugyanakkor az átigazolási időszak még nem zárult le, így nincs kizárva, hogy esetleg belső posztra érkezhet még új játékos.

A klub hivatalos oldalát olvasva, megtudtuk, hogy távozott Gadányi Maja, Sipeki Flóra, Dijana Jovetic, Mayer Maja és Sárosi Nanetta. A fiatal mester, Marosán György edzette csapat a jövőben élni kíván az MKSZ által kínált lehetőséggel és a keretet összesen 28 játékos alkotja majd a 2020/21-es idényben: a 16 felnőtt mellett 12 fiatal, utánpótlás-korú tehetség is lehetőséget kap a bizonyításra.

A 16 fős felnőtt keret: Katarina Tomasevics, Balog Judit (kapusok), Csire Fanni, Kozma Adrienn, Franka Ramóna (balszélsők), Biljana Bandelier, Bíró Dorina, Horváth Petra (balátlövők), Lilija Horilszka, Mayer Szabina, Szendrei Barbara (beállók), Pődör Rebeka, Tóth Antónia (irányítók), Orbán Adrienn, Varga Nikolett (jobbszélsők), Virág Noémi (jobbátlövő).

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!