Mint ismert március közepe óta szinte teljesen leállt a hazai és nemzetközi sportélet. Majd szűk két hónap után a Magyar Kormány döntése alapján megkezdhették a munkát a sportegyesületek és néhány sportágban mérkőzéseket is rendezhettek a szakszövetségek. Az elmúlt időszak lezárásaként nyereményjátékot hirdet szerkesztőségünk.

A kényszerpihenő ideje alatt sem maradtak olvasóink információk nélkül, hiszen minden sportágból igyekeztünk vasi játékosokat, szakedzőket megszólaltatni a kialakult helyzetről, az eltelt hetekről és a várható közeljövőről. A játékban való feltételeken ezúttal sem változtatunk. Ma este érdemes lesz oldalunkhoz tartozó felületeket nézni!

Nemcsak Facebookon, hanem Instagramon is játszhatnak velünk és cserébe csak egy helyes választ a posztunk lájkolását és oldalunk bekövetését kérjük. Aki mindhárom kritériumnak megfelel máris esélyesként várhatja a kedd estét, amikor gazdára találnak az ajándékaink – többek között Korall Wellness utalvány és Falco-s relikvia! Játssz velünk!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!