Nora Mörk hazatér Norvégiába, és a Vipers Kristiansand női kézilabdacsapatának játékosa lesz.

    A 29 éves jobbátlövő pénteken családi okok miatt, közös megegyezéssel bontott szerződést a román CSM Bucuresti együttesével, és a norvég TV2, valamint a Handball-Planet szakportál egybehangzó értesülései szerint hamarosan aláírja szerződését a Vipers csapatával.
Nora Mörk februárban esett át tizedik térdműtétjén, de hangsúlyozta, jobban érzi magát, mint az elmúlt években bármikor, optimistább, boldogabb, és készen áll a magas szintű játékra. A világ- és háromszoros Európa-bajnok játékos hozzátette, ismét Bajnokok Ligáját szeretne nyerni, ami a Larvikkal egy, a Győri Audi ETO KC csapatával pedig három alkalommal sikerült neki korábban.
Hétfő délután a klub honlapján is bejelentették Mörk érkezését, a szerződése a következő idényre szól, egyéves hosszabbítási opcióval.
“Könnyű volt a választás, mert a Vipers céljai illeszkednek az én ambícióimhoz” – nyilatkozta az átlövő. Hozzátette, minőségi csapatról van szó, amely a következő szezonban a világ legjobbjainak is méltó ellenfele lesz, és biztosan bejut a Bajnokok Ligája négyes döntőjébe.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!