A 31 éves, 22-szeres válogatott balhátvéd egy rövid kaposvári kölcsönjátékot leszámítva csak a DVSC-ben szerepelt Magyarországon. Legutóbb a görög Arisz Szaloniki, előtte pedig az izraeli Hapel Beer-Seva együttesét erősítette.

A Loki régi-új szerzeménye a 2011-12-es szezonban lett stabil kezdő a DVSC-ben, mely akkor veretlenül nyerte meg a bajnokságot. Korábban csatárként, majd sokáig középpályásként is játszott, végül bal oldali védőként találta meg a helyét. A focista ott volt a válogatottal a franciaországi Európa-bajnokságon, végigjátszotta a Portugália elleni, 3-3-ra végződő találkozót.

Korhut mellett az 1994-ben, Hódmezővásárhelyen született Sós Bence is a Lokihoz igazolt. Tizenhét esztendős korában igazolt Debrecenbe, előtte Hódmezővásárhelyen futballozott az NB III-ban, ezzel párhuzamosan játszott az U17-es együttesben is, ahol ötvennégy találattal gólkirály lett.

2015 telén került fel a DVSC első csapatának keretéhez, ahol négy bajnokin játszott, majd a több játéklehetőség érdekében kölcsönadta őt a Loki az akkor még NB II-es Mezőkövesdnek. Rendszeresen pályára lépett a borsodiaknál, azt követően is gyakran kapott szerepet, hogy a csapat feljutott az NB I-be. Másfél év után, 2017 nyarán tért vissza Debrecenbe. Egy év múlva igazolt a Székesfehérvárhoz. A téli átigazolási időszakban Felcsútra került, ahol a MOL Vidi FC kölcsönjátékosaként szerepelt, majd megvette őt a Puskás Akadémia.

A Lokihoz eddig Korhut és Sós mellett Tischler Patrik, Zöldesi Illés és Poór Patrik érkezett. A klub profi szerződést kötött két ifjú védőjével, Kovács Róberttel és Szabó Kornéllal. Eldőlt, hogy Tomas Kosicky az NB II-ben is a Loki kapusa lesz, Jurij Habovdával és Belényesi Csabával ugyanakkor szerződést bontottak, Nagy Sándor pedig a Honvédnál folytatja pályafutását.

A másodosztály új idénye augusztus 2-án rajtol, az átigazolási időszak ugyanakkor szeptember 22-ig tart.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!