Ez a nyár nagy változásokat hozott a női élvonalban szereplő szombathelyi labdarúgó együttesnek a Haladás-Viktória FC-nek. Több meghatározó játékos is távozott a vasi megyeszékhelyről, akiknek a helyét új igazolásokkal valamint tehetséges fiatalokkal próbálja betölteni Szabados György vezetőedző. Úgy tűnik formálódik az új csapat, közben érkezett egy új játékos is.

Gődér Brigitta és Jánosi Ninetta valamint Szil Tünde leigazolását kvöetően sikerült megszereznie a Viktória FC-nek Herczeg Andreát. A román válogatott középpályással próbálja stabillá tenni együttesét a klub. Ezzel pedig megvan a nyár negyedik új szerzeménye is a csapatnak. Herczeg Andrea a Szent Mihály együttesétől érkezett Szombathelyre.

Pályafutását tekintve megfordult korábban az MTK színeiben, majd Svédország következett, ahol három év alatt három csapatban is játszott. Szegedre 2019-ben igazolt, ahol 12 bajnoki mérkőzésen három gólt szerzett. Innen közös megegyezéssel bontott szerződést márciusban. A válogatottban 33 alkalommal szerepelt, ezeken összesen négyszer talált a kapuba.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!