Nagy elánnal kezdte a Szombathelyi Haladás a Merkantilbank Liga másodosztályú bajnokság 4. fordulójának összecsapását, melyet a nyeretlen Szegeddel vívták. Már a 2. percben Szalay megszerezhette volna a vezetést, de a vendégek kapusa résen volt. Ezután is jobbára a vasi labdarúgók akarata érvényesült, míg a rivális inkább a kontrákra helyezkedtek be.

Az első félidő hajrájában egy sérülés borzolt a kedélyeket, de szerencsére a hazaiak védője visszatérhetett. A szünet előtt aztán villant Németh Milán és megszerezte a vezetést a Haladás. A térfélcsere után sem változott sokat a játék képe, a vasi együttes dominált jobban. Ennek meg is lett az eredménye a játékrész derekán.

Egy tetszetős támadás végén a csereként beálló Tóth B. növelte a szombathelyiek előnyét. Ezzel pedig eldöntötték a vasi labdarúgók a három bajnoki pont sorsát. Sikerével a Haladás megőrizte hazai veretlenségét és tabella hetedik helyére.

Szombathelyi Haladás – Szeged-Csanád Grosics Akadémia 2-0 (0-0)

Haladás: Verpecz – Bosnjak, Csilus, Holdampf, Jancsó (Kiss B.), Mocsi, Németh Milán, Schimmer, Szalay (Tóth B.), Szekér, Tóth D.
Vezetőedző: Mátyus János

Gólszerző: Németh Milán, Tóth B.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!