Nagy érdeklődés övezte a szekszárdi 3D Országos Bajnokságot, ahová hazánk legjobb sportíjászai érkeztek a győzelem reményében. A szabadtéri versenyzéshez ideális feltételek párosultak szervezési és időjárási tekintetben is. A Haladás VSE színeit négyen képviselték és kiválóan szerepeltek, ami az eredményekből is kitűnik.

A felnőtt férfiak vadászreflex kategóriájában indult Tomsics Balázs, aki magabiztosan lépett a lőállásban. Nem is maradt érem nélkül, hiszen a 477 pont teljesítése a harmadik helyhez volt elegendő. Érdekesség, hogy Tomsics, csak minimálisnak mondható különbséggel maradt le az ezüstmedálról, de ezúttal a szerencse Hegedűs Károlynak (Jász-Kun HÍE) kedvezett.

A hölgyek mezőnyében két vasi versenyző vett részt. Kondora Cecília egyenletes teljesítménnyel végzett az előkelő nyolcadik helyen. Klubtársa Kukorelli Edit 428 ponttal végzett a második pozícióban. A győztes valóban egy hajszállal volt csak jobb, ezt bizonyítja, hogy az első helyet megszerző Racskóné Ribárszki Orsolya (Ostorosi SE) csak nyolc ponttal szerzett többet.

Seres Armand szintén a felnőtt férfiak mezőnyében indult, igaz Ő a HU-kategóriában. Kiváló versenyzéssel a hatodik pozíciót sikerült megszereznie. Sokat nem pihenhetnek a Haladás íjászai, hiszen gőzerővel zajlik a szabadtéri versenysorozat. A következő GP-versenyt Ajkán rendezik, amelyen szintén íjat és nyilat ragadnak a szombathelyi klub sportolói.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!