A várakozásoknak megfelelően izgalmas és kiélezett rangadót vívott egymással a Vasas és a DVSC a labdarúgó NB II 7. fordulójában, s bár Zöldesi elképesztő öngóljával hamar vezetést szerzett a házigazda, a hajdúságiak Baráth Péter révén egyenlítettek, így ponttal távoztak a fővárosból.

LABDARÚGÓ NB II
7. FORDULÓ

VASAS FC–DVSC 1–1 (1–1)
Budapest, Illovszky Rudolf Stadion, 3497 néző. Vezette: Andó-Szabó Sándor (Aradi József, Berényi Ákos)

VASAS: Jova – Szivacski (Kleisz, 76.), Litauszki, Csató M., Silye – Viczián, Hidi M. S. – Hinora, Radó (Balajti, 82.), Pekár (Szatmári L., 61.) – Feczesin. Megbízott vezetőedző: Tóth András

DVSC: Zöldesi – Kinyik, Szatmári Cs., Poór, Korhut – Bódi, Varga J., Baráth P. (Bényei, 80.), Ferenczi J. – Bárány (Tischler, 73.), Szécsi (Sós B., 62.). Vezetőedző: Kondás Elemér
Gólszerző: Zöldesi (22. – öngól), ill. Baráth P. (49.)

MESTERMÉRLEG
Tóth András: – Nagyon nehéz találkozón vagyunk túl. A csapat gödörben van, de a mai teljesítménnyel elkezdtünk kikászálódni belőle. Játékban kissé kevesek voltunk, de szervezetten futballoztunk, a srácok mindent kiadtak magukból, az összkép pozitív számomra. Igazságos a döntetlen, a teljesítményünkkel elégedett lehetek. Nem szeretem, ha lötyögnek, sétálnak a labdarúgók, ezért amíg én irányítok, ki fogom taposni a játékosokból, hogy magas fordulatszámon, agresszíven menjenek bele a meccsbe. Ez az alap, és ha jó játékkal párosul, nagy sikereink lehetnek.

Kondás Elemér: – Nagyon jó, hajtós mérkőzést játszottunk. Számítottam rá, hogy Bene Ferenc távozásával elszánt Vasassal találkozunk, de a mérkőzés elején úgy éreztem, tartottak tőlünk a hazaiak. Jól kezdtünk, ám a kapott gól demoralizálta a csapatot. A félidőben rendeztük a sorokat, szerencsére elég hamar betaláltunk, majd Jova Levente több bravúrt mutatott be. Győzni jöttünk, úgyhogy sajnálom, hogy csak egy ponttal távozunk.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!