A Vas Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban a 3. fordulót rendezték meg a mögöttünk hagyott hétvége során. Ha önmagában nem lenne elég izgalom és fordulat a megyeiben, akkor az időjárás is hozzáteszi a magáét, ezúttal több pályát is eláztatott az eső, nem egy helyen kellett félbeszakítani a találkozókat egy időre, hogy aztán teljesen új körülményekhez kelljen a futballistáknak alkalmazkodnia.

A nagy esőzés sem zavarta meg a Bük együttesét, akik már a második győzelmüket szerezték meg az idei bajnokságban.

Érdekes közjáték, sok tanakodás és félóra várakozás után sikerült útjára indítani a labdát Egyházasrádócon, ahol aztán a hazaiak számára kedvező pályakörülmények végül gólokban is megmutatkoztak. Sok sportértéke nem volt a találkozónak.

Több rangadónak beillő mérkőzést is rendeztek a 3. játéknapon, a Vép a vártnál simábban múlta felül hazai környezetben a Szarvaskendet, míg a Celldömölk bár jól állta a sarat, végül megérdemelten győzött a sárvári alakulat otthonukban.

Hiába mutatkozott be a Király SZE színeiben Halmosi Péter, a csapat ennek ellenére is vereséget szenvedett Körmenden. A piros-feketék első győzelmüket szerezték meg a szezon során.

A forduló abszolút meglepetésének a Kőszeg Rum felett aratott fölényes győzelme számít, amellyel tekintélyt szerezhet magának a kőszegi gárda a folytatásra.

Jegyzőkönyv, tabella

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!