Egyre nagyobb rivaldafény jut az e-sport világára. Néhány éve még csak a külföldi sportcsatornákon lehetett követni a világbajnokságokat, mára viszont hazánkban is egyre népszerűbb. A folyamatosan emelkedő résztvevők számának köszönhetően több egyesület is alakult illetve mára hazai és nemzetközi versenyeken vehetnek részt a számítógépes és konzol játékok rajongói.

Kétségtelen, hogy a régió egyik legismertebb egyesületének az eSport Szombathely számít. A versenyeztetés és rendezvények megszervezése, lebonyolítása mellett tanórákon tartottak előadásokat a sportág hátteréről. Ennek eredményeként egyre többen próbálják ki ezt a fajta játékos versengést. A klub ezúttal egy új játékossal erősítette meg keretét.

Visnyovszky Roland, játékos nevén KNOXVILLE_HUN a szimulátoros játékok királyának számító Forma 1-ben bizonyíthat. A feladat nem lesz könnyű, hiszen összetettségének köszönhetően az egyik legnehezebb műfajnak számít a kínálatban. A friss igazolás azonban komoly reményekkel vág a következő szezonba és bizakodó az eredmények kapcsán is.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!