A már biztos nyugati második NBA Crushers a keleti első Budapest Wolves 2-vel játszik.  Korábban a szombathelyi Zúzók a DAK Acél Dunaújváros ellen többek között kiváló védelmüknek köszönhetően tudtak győzni, ugyanakkor a támadójátékuk még helyenként akadozott.

A farkasok kiismerése lehet a szombati cél, hiszen a döntőbe jutásért a Zúzók szintén velük harcolnak majd a playoffban. A Wolves 2 azután, hogy megverte a Gladiatorst nem tudott meccset játszani. Az elmúlt héten elmaradt a Steelers elleni összecsapásuk, így bebiztosították első helyüket keleten. A támadó- és védőfala a fővárosi együttesnek már a DEAC ellen is sokat segített.

Vajon hogyan látja ezt a hazaiak csékája?

Tatár István, a cséká

– Szombaton végre hazai Absolute Live Divízió 1-es meccs lesz. Nagyon várjuk, de sajnos most is csak azt mondhatom, hogy ebben a szezonban szinte senkiről sem tudunk semmit, mert úgynevezett hibrid csapatok szerepelnek a bajnokságban. A budapesti csapatból se tudjuk hányan játszanak vissza a nagy csapatból. Mindenesetre izgalmas, de tét nélküli meccs lesz, mivel az elődöntőben is velük találkozunk majd Pesten. Nyerni megyünk, mindent bele adunk – így fogalmazott a mai meccs előtt oldalunknak Tatár István csapatkapitány.

 

 

NBA Crushers  – Budapest Wolves 2
Időpont: október 24. (szombat), 13.00
Helyszín: SzSE pálya (Szombathely, Markusovszky utca)

A mai meccset nálunk élőben is megtekinthetik.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!