Kiváló formában kezdte a 2020/2021-es bajnoki szezonját a Haladás VSE élvonalbeli futsal együttes. A vasi zöld-fehérek nyolc eddigi találkozójukból hetet megnyertek, ráadásul két legnagyobb riválisát – a Berettyóújfalut idegenben, a Veszprémet pedig hazai pályán – legyőzték. Teljesen megérdemelten állnak így a tabella élén.

Az elmúlt napokban a válogatott összetartása miatti szünet lehetőséget nyújtott a feltöltődésre és az új taktikai elemek begyakorlására is. Szükség is volt erre az időszakra, hiszen rendkívül erőltetett menetben vannak a futsal csapatok, köszönhetően a szövetség által előírt forgatókönyvnek. Október 30-án, pénteken azonban ismét pályára lépnek a vasi sportolók.

Az ellenfél a 4 pontos Újpest lesz, amely legutóbbi két mérkőzését elveszítette, de csak egyetlen góllal. Főleg a Veszprém elleni 3-2-re építhetnek a fővárosiak. A z összecsapásnak lesz egy különlegessége is, hiszen a Magyar Rákellenes Liga kezdeményezéséhez csatlakozott a zöld-fehér klub, akik felajánlással is hozzájárulnak a felhíváshoz.

Haladás VSE – Újpest RFC 220-Volt
2020.október 30. – 18:30
Szombathely, Haladás Sportkomplexum

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!