A portugál klasszis a legutóbbi válogatott szünetben produkált pozitív teszteredményt, ami után 19 napot töltött házi karanténban, így kihagyta a héten a Barcelona elleni BL-rangadót, amelyet a katalánok nyertek meg 2–0-ra.

A meccs előtt arról szóltak a hírek, hogy az ötszörös aranylabdás sorozatban nem kevesebb mint 18 pozitív koronavírustesztet adott. Ezek ismeretében megkönnyebbülés lehetett a Juventus háza táján, hogy a legutóbbi eredmény már negatív volt, így a 35 éves játékosnak már nem kell karanténban tartózkodnia.

Mindazonáltal még át kell mennie az ilyenkor szükséges orvosi vizsgálatokon, mielőtt újra edzésbe áll, ezekre várhatóan szombaton kerül sor. Ha mindent rendben találnak, akár már a vasárnapi, Spezia elleni bajnokin a keretben lehet, majd tagja lehet a Budapestre utazó csapatnak is.

A Ferencváros szerdán 21 órától fogadja a Juventust a Puskás Arénában a BL-csoportkör 3. fordulójában. A Juve a csoport 2. helyén 3, míg a Fradi sereghajtóként, 1 megszerzett ponttal várja a BL-meccset. 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!