A Vas Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság ugyan a koronavírus-járvány miatt jó ideje szünetel, ám így sincsenek unalmas napjai a Répcelaki SE játékosának, Tamási Rolandnak, aki nemrégiben apai örömök elé nézett.

“A bajnokság, a sportélet sajnos ismét szünetel, edzések sincsenek, így egy kicsit más a napi rutin. A Bozsik programban az U7-es csapatommal szerencsére sikeresen lejátszottuk mind a 4 Bozsik-fesztivált, így tehát ott szerencsére sikerült befejeznünk az érdemi munkát az őszi szezonban. Mivel nincsenek mérkőzések és edzések, előbb meglehetett kezdeni a pihenőt, ami viszont számomra jelenleg elég aktívan telik.” – mondta Roland, aki később azt is elárulta, hogy mivel telnek mostanság a napjai.

“Október 20-án megszületett Anna nevű kislányunk, így a felszabadult időt most vele töltöm, csodálatos érzés az apaság. Természetesen bízom benne, hogy tavasszal tudjuk folytatni a bajnokságot, és abban is hogy az egészségem engedi, hogy a kislányom pár év múlva láthasson még Répcelakon futballozni.” – jelentette be az örömhírt a répcelaki focista.

A csöppség, és a büszke apuka!

Ezúton is szeretnénk sok örömet, kitartást és jó egészséget kívánni a családnak, valamint természetesen csatlakozunk Roland kijelentéséhez: Mi is nagyon várjuk a bajnokság folytatását! 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!