A hétvégén újabb forduló vár a Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület női amatőr élvonalának csapatára. Szabó László együttesének gerincét sikerült egyben tartania, ráadásul két meghatározó szerepkört betöltő játékossal megerősítette keretét. Ennek meg is lett az eredménye, hiszen a SzoESE veretlenül vezeti a zöld csoportot, komoly riválisokat maga mögé utasítva.

Az eredményes menetelésben kulcsszerep jutott Kovács Georginára, aki nagyon jó barátságban áll a kosárlabdával. A legutóbbi csonka szezon során a profik között, a Zalaegerszegi NKK irányítójaként bizonyíthatott. A 21 mérkőzés során 5.2 pontot, 1.9 gólpasszt és 0.9 lepattanót átlagolt a játékos, aki a nyáron hozott egy merész döntést és áttette székhelyét a vasi megyeszékhelyre.

Pályafutása talán legjobb szezonját kezdte és több fronton is bizonyíthat, hiszen nemcsak az amatőr élvonalban, hanem az egyetemi bajnokságban is fontos szerepkör hárul rá. A vele készült interjúból sok minden kiderül. Többek között az is, hogy mit szeret a szabadidejében csinálni az irányító és mi köze van egy kosárlabda-játékosnak a lovakhoz?! Ismerjük meg tehát kicsit joban Kovács Ginát…

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!