Shane Tusup és Hosszú Katinka sok éven át tartó sikeres munkájának köszönhetően az amerikai edzőt sorra keresik fel a magyar sportolók. A hírek szerint ezúttal Stollár Fannynak, a fiatal teniszezőnek segít abban, hogy újra a legjobb formájába lendüljön. 

Fotó: nso.hu

A 22 éves játékos juniorként top 10-es volt, nyert párosban Wimbledonban, és határozottan beszélt céljairól: világelsőség, harc a legnagyobb trófeákért a felnőttek között. Nos a felnőttek közötti karrierje eddig nem alakult túl fényesen, jelenleg csupán a 360. a világranglistán, ám ennél sokkal többre képes.

„Remélem, összeáll körülöttem egy csapat, mert ez iszonyúan hiányzott az elmúlt években, gyakorlatilag mindent egyedül csináltam, nem dolgozott fix edző velem, ad hoc jellegűen alakult a programom. Ez a legnagyobb gond, hiszen nincs meg a mindennapos munka, a közös cél egy edzővel”    – jelentette ki Stollár a Nemzeti Sportnak.

„Ő keresett meg engem, hogy szívesen segítene, egy hete dolgozunk együtt. Nagy lépést jelent ez a közös munka, hiszen Shane fizikailag és mentálisan is fel tud készíteni a versenyekre, ráadásul az utazásokat is vállalja. Pozitívak az első tapasztalataim, jó az összhang közöttünk    – árulta el Fanny, aki arról is beszélt az nso.hu-nak, hogy bírja-e majd Tusup edzésmódszereit, mert sokan azt gondolják a teniszezőről, hogy nem tesz meg mindent a kiemelkedő eredményekért, a fejlődésért. – Kevesen ismernek, milyen vagyok valójában, néhány Instagram-kép alapján ítélnek meg. Én komolyan veszem a sportot, mindent beleadok, és igen, képes vagyok ezen a szinten dolgozni. Shane kemény tempót diktál, nem véletlenül elismert edző, de eleve erre készültem, nem arra, hogy nyaralunk és könnyű edzéseink lesznek. Nyilván hozzá kell szoknom ehhez, iszonyú kemény munkára van szükségem, és mindenben fejlődnöm kell.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Fanny Stollar (@fannystollar) által megosztott bejegyzés

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!