Talán sokan vitatják, hogy a labdarúgás nemcsak az erő, de az ész játéka is. Az igazán nagy klasszisok, mint Maradona, Pelé, Puskás Öcsi vagy a jelenkor képviselői, mint Cristiano Ronaldo és Messi kemény munkájának köszönhetően ért a csúcsra. Ugyanakkor egyénileg is hihetetlen képzettek, nem véletlen emelkednek ki a mezőnyből. A labdarúgás pedig továbbra is a legnépszerűbb labdasport.

Nem véletlenül, hiszen több százezren űzik hivatásukként ezt a sportot. Az igazán kivételes tudású labdarúgók viszont az évvégi nagy összefoglalókba is beírták magukat egy-egy látványos csellel, megoldással. Néhány nappal ezelőtt a legötletesebb szabadrúgásokból készült összeállításunkat tekinthették meg a Hungarysport lelkes olvasói.

Ezúttal pedig a látványos akciókból, cselekből, megoldásokból szedek össze nekünk kétszázat. Sarokkal szerzett találatok, kihagyhatatlan helyzetbe hozó passzok, meglepetésszerű szögletek sem hiányoznak a közel tíz perces kisfilmből. Érdemes megnézni, mert valóban az elmúlt hónapok, évek leglátványosabb akciói köszönnek vissza…

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!