Az ünnepi készülődés közepette sem pihenhettek a Regionális futsalbajnokság csapatai, hiszen a 9. fordulóból előrehozott mérkőzésen lépett pályára a Sárvár FC Futsal és a Pázmándfalu együttese. A két gárda már néhány hete felcserélt pályaválasztással már találkoztak, akkor a vasi alakulat nyert, magabiztos 12-2 arányban.

Halmos Máté játékos-edző viszont igyekezett csapattársaival ezt a tényt kizárva felkészülni a derbire, nehogy kellemetlen meglepetésben legyen része a házigazdának. Ez jó taktikának bizonyult, mert a Pázmándfalu nagyon szeretett volna visszavágni az elszenvedett vereségért. Az első félidő elején egyenlő erők küzdelmét hozta, igaz sárvári labdabirtoklás volt túlsúlyban.

A 12. percben aztán Németh Gábor villant egyet, aki lerázta emberét és elemi erővel bombázott a kapu jobb felső sarkába. Ez jót tett a hazaiaknak és három perc leforgása alatt háromszor rezdlt meg a háló. Németh Krisztofer, Halmos Máté és Gyurcsányi Zsolt is feliratkozott a gólszerzők listájára. A szünetre így magabiztos Sárvár előnyt mutatott az eredményjelző.

A második játékrészben a vendégek voltak lépéskényszerben, de ez azt eredményezte, hogy a védelmük nem volt kellően stabil. Ezt pedig a sárvári alakulat remek érzékkel használta ki és növelte a különbséget. A végeredményt büntetőből az utolsó percben állította be a szépségtapaszért nagyot küzdő Pázmándfalu. A Sárvár pedig ezzel a sikerével háromra növelte győzelmeinek számát és vezeti a bajnokságot.

Sárvár FC Futsal – Auto-Szoft Pázmándfalu 8-1 (4-0)

Sárvár: Soós – Osvald, Németh G., Németh K., Manganelli
Csere: Nagy Cs. – Kovács A., Gyenese, Fábián, Tóth L., Nagy T., Halmos, Tóth M., Gyurcsányi.
Játékos-edző: Halmos Máté

Gólszerző: Németh G. 2, Gyurcsányi 2, Németh K., Halmos, Gyenese, Fábián illetve Lappints (büntetőből)

Sárga lap: Tóth M. illetve Kalmár

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!