Adni jó – tartja a mondás és ezt vallotta az Egis Körmend élvonalbeli kosárlabdacsapat is. A klub a tragikus körülmények között született kisfiúnak és édesapjának szeretett volna segíteni. Mint ismert a kis Bence édesanyja a koronavírus miatt veszítette életét. A felhívás sikerét jól mutatja, hogy óriási tömegeket mozgatott meg és nyújtottak segítő kezet.

Versegi Vajk és a Szentély Büfé képviseletében Horváth Tamás kezdeményezett licitáláson igazi sportrelikviáért szállhattak ringbe a szurkolók. Az NBA-ben pattogtató Damian Lillard aláírásával ellátott labdáért pályázhattak az érdeklődők. A felhívás sikerét jól mutatja, hogy 450 ezer forintot sikerült összegyűjteni a Konczér család számára.

A klub vezetősége és a gyűjtés szervezői sok boldog percet kívánnak a kisfiúnak, valamint az édesapjának is. Reményüket fejezik ki, hogy hamarosan a lelátón láthatják viszont őket a körmendi csarnokban. Ugyanakkor a szervezők ezúton is köszönik a felajánlásokat és minden segítségnyújtást, hogy ez a kezdeményezés ilyen sikerrel záruljon. Mert bizony adni tényleg jó!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!