Az NB II-ben szereplő Kaposvári Rákóczi FC kétgólos félidei vezetést követően 5–3-ra kikapott az NB III-as Tállya KSE otthonában, és így nem jutott be a legjobb 16 közé  szerdán a labdarúgó Magyar Kupában. A mérkőzést követően a vendég somogyiak közleményt adtak közzé a Facebook oldalukon.

„Klubunk tulajdonosa, vezetősége és szakmai stábja elhatárolódik a MOL Magyar Kupa nyolcadik fordulójában lejátszott Tállya KSE–Kaposvári Rákóczi FC mérkőzésen történtektől. A klub vezetősége – a több száz szurkoló véleményét is figyelembe véve – kezdeményezi a találkozó kivizsgálását a Magyar Labdarúgó Szövetségnél és a Szerencsejáték Zrt.-nél.

Klubunk vezetősége ezúton is elnézést kér minden Rákóczi-szurkolótól és minden kaposvári polgártól! Ebben a helyzetben nehezen mondjuk ki, hogy hajrá Rákóczi!”

MOL MAGYAR KUPA
8. FORDULÓ (A 16 KÖZÉ JUTÁSÉRT)
Tállya KSE 
(NB III)–Kaposvári Rákóczi FC (NB II) 5–3 (Ondó 53., 85., Tóth Sz. 55., Serecin 61., Szegedi 65., ill. Balázs Zs. 30., 32., Szarka 90+2.)

Klubunk tulajdonosa, vezetősége és szakmai stábja elhatárolódik a MOL Magyar Kupa nyolcadik fordulójába lejátszott…

Közzétette: Kaposvári Rákóczi FC – 2021. február 10., szerda

Csak egy kis érdekesség: a fogadóirodáknál a mérkőzés előtt a félidő vendég, és a vége hazai típusú fogadás 56-szoros pénzt fizetett, ám, ami ennél is érdekesebb lehetett a szerencsés fogadóknak, hogy élőben a 0:2-es vendég vezetésnél több, mint 200-as szorzót is érhetett a Tállya rendes játékidőben aratott győzelme.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!