Az élonvalbeli férfi futsal bajnokság 13. fordulójából elhalasztott mérkőzésre kerül sor csütörtök este a vasi megyeszékhelyen. A két főszereplő hazánk legjobb klubcsapatai, akik az alapszakasz első helyéért hajtanak és csak nüanszokon fog múlni, hogy melyik alakulat örülhet a nagy versenyfutás végén: a Haladás VSE vagy a MVFC-Berettyóújfalu!?

A vasi alakulat idei szezonját illetően csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. Egyedüli veretlen csapatként jelenleg vezeti a tabellát. Csak két döntetlent engedélyeztek Juan Ramon Calvo Rodriguez tanítványai, legutóbbi három bajnoki mérkőzésüket pedig minimum két góllal nyerték meg. Egyedüli kérdés csak az, hogy a válogatott szünet mennyire zökkentette ki ritmusából a csapatot?

A másik oldal is bizakodhat, hiszen nyugodtan állítható, hogy Magyarország elmúlt éveinek legjobb együtteseként idén már a Bajnokok Ligájában is szép sikereket ért el. Egyedüli szépséghiba, hogy a Ferencváros elleni összecsapáson 3-3-ra végeztek. S mivel a Hali ellen, hazai környezetben veszítettek már mérkőzést, egy ponttal a vasi alakulat mögött áll a tabellán. Csütörtök este pedig kiderül, hogy ki várhatja nyugodtabban a rájátszást…

Haladás VSE – MVFC-Berettyóújfalu
2021. február 11. – 18:30
Szombathely, Haladás Sportkomplexum (zárt kapus mérkőzés)

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!