December 27-én igazán kosárgazdag meccsen szenvedett vereséget a szombathelyi sárga-fekete csapat Sopronban. Érdekesség, hogy a 101-98-as eredménnyel zárult összecsapáson vesztette el idénybeli bajnoki veretlenségét Gasper Okorn együttese. Az emlékezetes szomszédvári csatáról ITT tudósítottunk.

A Falco vezetőedzője a ma esti meccs előtti várakozásait megfogalmazva elmondta, hogy szeretnének visszavágni a soproni fiaskóért.

– Tudjuk, hogy bárki ellen képesek 90-100 pontot szerezni, ezért fontos lesz, hogy alacsony pontszámon tartsuk őket. Sajnos továbbra sem vagyunk ideális helyzetben, Lake hosszabb időre kidőlt, de Bruinsma állapotáról is csak a meccs előtt dől el, számíthatok-e rá. Benke visszatér és talán Barac is a keretben lesz. Ezek a bizonytalansági tényezők, viszont biztos, hogy nyerni szeretnénk – közölte a Falco közösségi oldalán Okorn mester.

A falcokc.com-nak nyilatkozó Kovács Benedek szerint a győzelem érdekében kulcsfontosságú lesz a hatékony védekezés. Fiatal szombathelyi játékos a meccset felvezető interjúban azt is elmondta, hogy az új csapatösszetételhez történő alkalmazkodás szintén lényeges tényező lesz.

A Falco – Sopron bajnoki 18 órakor kezdődik.  

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!