A Vas Megyei I. osztályban Bajnokok Ligája ritmusban zajlanak a mérkőzések a 2020/21-es szezonban, legalábbis ami az utóbbi időszakot illeti, hisz nem is olyan rég egy duplafordulós hétvégét zártak a csapatok, szerdán pedig egy hétközi játéknapra került sor.

Jegyzőkönyvek

Már nem sereghajtó a Csepreg gárdája! Hétközi győzelmének köszönhetően a csepregiek feljöttek a 15. helyre a tabellán, amelyre lehetett is számítani, hisz a tavaszi szezon során minden mérkőzésük nagyon szorosra sikeredett.

A hétvégi (éppen Csepregen elszenvedett) vereségét feledtetvén rúgott egy laza 7-est a Király SE csapata a Rábapatynak.

Nem született döntés a Lukácsháza – Bük, valamint a Répcelak – Körmend találkozón sem, mindkét összecsapás egyaránt 1:1-re végződött.

Szintén 1:1-es döntetlent játszott egymással a Jánosháza és a Vép csapata, a két együttes között több, mint 10 pont a különbség a tabellán, így a dobogó elúszni látszik a jánosháziak számára.

Kiütéses győzelmet aratott a Celldömölk Rumban, a Vasvár pedig Sárváron szenvedett vereséget, így a sereghajtó pozíciókat jelenleg a Rum és a Vasvár foglalja el.

4 gólos döntetlent hozott az Egyházasrádóc szarvaskendi látogatása. A mérkőzés végeredménye már az első játékrészben kialakult, a második etapban nem bírtak egymással a felek.

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!