A Merkantil Bank Liga 4. fordulójában a Haladás Sportkomplexumban a Békéscsaba 1912 Előre együttesét fogadja a Szombathelyi Haladás.

A haladas.hu előzeteséből kiderül, hogy Németh Szabolcs vezetőedző csapata három meccsen egy győzelmet és két döntetlent gyűjtött be, kilenc pontot szerzett, ezzel pedig jelenleg a 9. helyen áll, míg a vendégek egy döntetlen mellett két vereséget számlálnak és a 16. helyen szerénykednek. A Haladás 1-0-ra nyert Pécsett, majd a 92. percben szintén 1-0-ra vezetett a Győr ellen, mégis 1-1 lett a vége. Vasárnap pedig 0-0-ra végzett a Hali a Nyíregyháza vendégeként – de jóval közelebb állt a győzelemhez, mint ellenfele. Nem véletlenül nyilatkozta a meccs után a Haladás vezetőedzője, hogy a három meccsen mutatott játékkal elégedett lehet, de a pontok számát kevesli.

A lila-fehérek a nyitányon odahaza 1-0-ra kikaptak a Szegedtől, majd 2-1-re Dorogon. Legutóbb az újonc Tiszakécske ellen 2-2-re végeztek – Preisinger Sándor együttese tehát nyeretlen a bajnokságban.

A bajnokira készülő szombathelyiek mesterét az esélyekről kérdeztük.

Az értékes idegenbeli 1 pont után, hazai pályán nem lehet más célunk, mint a 3 pont megszerzése. Ellenfelünk csapatát több jó játékos alkotja, ezért nehéz mérkőzésre számítok. Bízom benne, hogy a meccs végén egy góllal több áll majd a nevünk mellett – fogalmazott érdeklődésünkre Németh Szabolcs vezetőedző.

 

 

 

Az esti meccsre a Haladás Ajándékboltban 16 óráig lehet jegyet és bérletet venni, a stadion pénztárai 16 órakor nyitnak. A stadionnál bérletet már nem, csak jegyet lehet venni. A 18 éven felüliek kizárólag védettségi igazolvánnyal és személyi azonosító okmánnyal vehetnek jegyet. Ezeket az okmányokat a vásárlás helyén (Haladás Ajándékbolt vagy stadion jegypénztárai) – a jogszabályoknak megfelelően – kötelező elkérni és a beléptetés során a biztonsági szolgálat emberei is ellenőrzik e két igazolványt. 18 éven aluliak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt társaságában tekinthetik meg a bajnokit.

A 19 órakor kezdődő Szombathelyi Haladás – Békéscsaba 1912 Előre bajnoki mérkőzést élőben közvetítjük. 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!