A harmadosztályú labdarúgó bajnokságok is sok izgalmat tartogattak nekünk a hétvégén. Rengeteg szoros találkozót rendeztek, ám akadtak könnyed sikerek is, hisz a Rábahídvég 10, a Simaság 8 gólt vágott, de a Cák és a Gersekarát sem bízta a véletlenre a 3 pont sorsát.

Jegyzőkönyvek, tabella

A Cák elleni vereség után egy 10 gólos, önbizalomnövelő sikert aratott a Rábahídvég, míg az említett cákiak ismét győzni tudtak, fölényes sikerükkel pedig vezetik is a szombathelyi régió tabelláját. Ahogy említettük, szoros mérkőzésekből akadt bőven a hétvégén: hiába vezetett már két góllal a Bucsu Kőszegfalván, és a Nemeskolta hazai pályán a Nárai ellen, végül mindkét összecsapás pontosztozkodással zárult.

Jegyzőkönyvek, tabella 

Kiváló második félidőt produkált, és ennek köszönhetően két gólos hátrányból nyerte meg mérkőzését a Gasztony együttese saját közönsége előtt. Az utolsó 10 perc megkezdése előtt még két góllal vezetett a Berki FC a rábatótfaluiak ellen, ám végül be kellett érniük egy ponttal. A forduló legnagyobb arányú sikerét a Pankasz aratta a Gersekarát felett.

Jegyzőkönyvek, tabella

9 gólos, fordulatos találkozót vívott egymással a Rábasömjén és az Ikervár gárdája. A hazaiak már 4 góllal is vezettek, ám az ikerváriak nem hagyták magukat, és visszajöttek a mérkőzésbe, ám végül a pontszerzés már nem jött nekik össze. Idegenben aratott fontos győzelmet a Jákfa, míg a Sótony kisebb meglepetésre az Ostffyasszonyfát verte meg hazai pályán. Két nagyarányú siker is született a sárvári régióban, a Simaság 8 gólt rúgott a Nemeskocsnak, míg az Izsákfa a Mesterit páholta el alaposan.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!