A hétvégén valóban mérföldkő volt a Haladás történetében. Egyrészt a hölgyek magabiztosan nyerték a találkozójukat és léptek fel a dobogóra, ahogy a Szombathelyi Haladás is, amely listavezetőként, veretlenül várhatja a folytatást. A zöld-fehér család pedig Holdampf Gergő gyermekének születésével bővült. S még nem is értünk a jó hírek végére…

A legutóbbi hétvégén ugyanis a Haladás-Viktória FC csapatkapitányának, valamint a magyar válogatott labdarúgójának, Balogh Henriettának kötötték be a fejét. Az esküvőre és a lakodalomra a menyasszony szülővárosában, Siófokon került sor és természetesen egykori, illetve jelenlegi csapattársak megtisztelték jelenlétükkel az eseményt.

A büszke férj sem lehet ismeretlen a vasi sportbarátok számára, hiszen Manganelli Attila korábban szintén volt a Haladás VSE labdarúgója. Pályafutása során megfordult Bükön, Ajkán, Celldömölkön, Sárváron, Répcelakon és a Táplán SE-ben is. Ráadásul futsalban is remekel, a Sárvár együttesével legutóbb bajnoki címet ünnepelhetett. A Hungarysport szerkesztősége ezúton szeretne gratulálni az ifjú párnak és sok boldogságot kíván!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!