A Vas Megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságokban is történtek izgalmas események a hétvége során: egyeduralkodó lett a Csepreg az északi régióban, míg a déliben ismét botlott az éllovas Csákánydoroszló.

Jegyzőkönyvek, tabella

A múlthét során győzelmi sorozatát, most pedig veretlenségét bukta el a Csákánydoroszló a megyei I. osztályból csatlakozó Rum ellen. A vendégek hiába vezettek már 3 góllal is, a rumiak nem adták fel, és megfordították a találkozó állását. A korábban a Vasvár színeiben az első osztályban futballozó Horváth Ádámot nem tudták tartani, egymaga 6 góllal segítette hozzá a rumiakat a sikerhez. A forduló egyetlen vendég sikerét a Tanakajd aratta Felsőcsatáriban. A 8. játéknapról elmondható, hogy szinte minden pályán szoros ütközetek zajlottak, talán kivételnek a Gyöngyöshermán hazai sikere tekinthető, amelyről fotókat is hoztunk olvasóinknak.

Jegyzőkönyvek, tabella

Megszakította a Söpte hibátlan mérlegét az Alsóújlak gárdája, a csepregiek ezt kihasználva, fölényes sikert arattak az Újperint ellen, amellyel immár egyedüli 100%-os csapatként vezetik a tabellát. Nagy derbinek ígérkezett, végül sima hazai győzelmet hozott a Gérce – Pecöl összecsapás. A bozsokiak szintén könnyedén tartották otthon a 3 pontot.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!