A megye rangadóknak mindig megvan a maga értéke, hiszen egyrészt jól ismerik egymást a játékosok, szakedzők, másrészt nem számít a tabellán elfoglalt helyezés. Mindig az adott napi forma lesz a döntő és így fordulhat elő az is, hogy az esélytelenebb csapat meglepi a nálánál jóval erősebb kerettel rendelkező riválisát. S, hogy ez miért fontos?

Hétfő este a másodosztályban újabb játéknapot rendeznek és talán az év legjobban várt párharcának első felvonását tartják a Haladás Sportkomplexumban. A házigazda Hali fakócsapata fogadja megyei riválisát, a Sárvár együttesét. A szombathelyieket aligha kell bemutatni a szurkolóknak, több nagy csatát megélt játékossal várják a Rába-parti alakulatot.

Vidák Balázsék egyszer szenvedtek vereséget, épp a legutóbbi fordulóban az UTE otthonában hajtottak fejet. Nem lehet kérdés, hogy a tavalyi menetelésüket szeretnék idén is megismételni Sziffer András tanítványai. Ehhez viszont mindenképpen győzniük kell a hétfő esti összecsapáson. Az ellenfél a tavaly nyáron alakult Sárvár Futsal csapata lesz, ahol sok ismerőst köszönthetnek a szombathelyiek.

Egykor Haladásban pallérozódó futsaljátékos alkotja a keretet, amely 2021 nyarán már a másodosztályba való feljutást ünnepelhették. Az NB II. nyugati csoportjában pedig két győzelem és két vereség után stabil középcsapatként szerepelnek Halmos Mátéék. Nagy kérdés, hogy ki nyeri a csatát, ahol a pillanatnyi forma akár pontot, pontokat is érhet…

Haladás VSE II. – Sárvár Futsal
2021. október 18. – 19:30
Szombathely, Haladás Sportkomplexum

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!