Szokatlan időpontban, csütörtök este lép pályára ismét az élvonalbeli futsalbajnokságban érintett Haladás VSE. A szombathelyiek a TFSE elleni összecsapás előtt szeretnék felhívni a rendszeres önvizsgálat és szűrővizsgálatra, ezzel csatlakozva a “Rózsaszín október” elnevezésű mozgalomhoz. Ennek tiszteletére a játékosok rózsaszín pólóban melegítenek a derbire.

A Haladás VSE címvédőhöz méltó módon menetel az idei kiírásban. A Veszprém elleni nyitófordulóban elszenvedett vereség óta minden találkozóját megnyerte Juan Ramon Calvo Rodriguez együttese. A legutóbbi játéknapon ráadásul a legnagyobb rivális otthonában, a Mezei Villt is sikerült legyőznie Dróth Zoltánéknak 3-1-re, így az NB I-es tabella élén állnak a zöld-fehérek.

A szombathely futsalosok ezúttal a tabella utolsóelőttii helyén álló TFSE-BESTRONG csapatát fogaják a Haladás Sportkomplexumban. A fővárosi alakulat csak az Újpest és a Kistarcsa együttesét tudta legyőzni, ráadásul az élvonalban szereplő klubok közül ők lőtték a legkevesebb, szám szerint 14 gólt. Nehéz találkozó vár a Halira, ugyanakkor egyértelműen a vasi alakulat az összecsapás esélyese.

Haladás VSE – TFSE-BESTRONG
2021. október 21. – 18:30
Szombathely, Haladás Sportkomplexum

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!