A Vas Megyei III. osztályú labdarúgó bajnokságban is megrendezték a hétvégén a 12. játéknapot, és csupán egyetlen pályán nem esett gól.

Jegyzőkönyvek, tabella

Kilencet vágott a Rábahídvég ellen, ezzel pedig továbbra is küzd a dobogós helyekért a Nárai együttese. A szezon során harmadszor veszített pontot a Torony, ám a veretlen gárda továbbra is vezeti a tabellát.

Jegyzőkönyvek, tabella

12 gólt és sok fordulatot hozott a Kemenesmagasi és az Izsákfa összecsapása. Ebben a régióban sok döntetlen született a hétvégén, ráadásul voltak köztük sok gólt hozó, izgalmas összecsapások is, hisz a Simaság – Keléd, valamint az Ikervár és a Boba derbije is 3:3-ra végződött, míg az Ölbő és az Ostffyasszonyfa meccse 0:0-ás végeredménnyel zárult.

Jegyzőkönyvek, tabella

Egyaránt 8 gólt szerezve és mindössze 1-et kapva nyerte meg hétvégi találkozóját a Magyarszecsőd és a Gasztony csapata. A listavezető Nagyrákoson, míg a gasztonyiak hazai pályán a Pankasz ellen gáláztak, ráadásul egy olyan meccsen, amely előzetesen nagy rangadónak ígérkezett a két együttes tabellán elfoglalt helyét tekintve.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!